MónTerrassa
Els professionals de Mútua Terrassa es podran comunicar entre ells via xat
  • CA

MútuaTerrassa ha posat en marxa recentment un nou xat per la millora de les seves comunicacions internes. Després de sotmetre l’eina a diverses proves pilot durant el període més agut de la pandèmia de la COVID-19, l’entitat ha decidit desplegar-la i generalitzar-ne el seu ús als diversos àmbits de servei i unitats de l’organització. Es tracta d’una eina de missatgeria instantània segura i senzilla que complementa els canals de comunicació corporatius existents.

La seva operativa àgil i intuïtiva la converteix en una eina accessible i comprensible per a tots els professionals, amb independència dels seus coneixements digitals i no requereix cap formació prèvia. A més, proporciona dos grans avantatges diferencials: permet coordinar la feina amb els companys tan bon punt s’entra al sistema de xat -sense haver d’aprendre res- i brinda a tots els professionals la possibilitat de comunicar-se en temps real a través de l’enviament immediat i segmentat de missatges.

Es tracta d’una alternativa de comunicació pròpia i securitzada que garanteix que la informació sensible i confidencial que circula entre professionals sanitaris s’intercanvia mitjançant una plataforma que compta amb les màximes garanties de seguretat. En primera instància l’ús de l’eina estava disponible només a través del PC i actualment també està a l’abast mitjançant els smartphones amb sistema Android i iOs. En conseqüència, ha esdevingut una alternativa molt interessant per comunicar-se amb aquells professionals que no disposen de correu electrònic o PC com a eina de treball.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa