MónTerrassa
Prodis estrena el primer servei al Teatre Principal de Terrassa
  • CA

La Fundació Prodis estrena el primer servei al Teatre Principal de Terrassa . El divendres 17 de setembre a les 19:00 de la tarda es realitzarà una recepció institucional molt marcada per la Covid-19 amb l’aforament limitat. Assistiran representants de la fundació, representants de l’Ajuntament, entitats culturals, agents del món empresarial i amics. No serà fins a les 20:30h que s’obrirà de cara al públic fent així el primer servei obert a tota la ciutat. A més a més de la gestió del bar del teatre que donarà servei durant l’oferta artística i cultural del Teatre Principal, la Fundació Prodis assumeix la gestió de dijous a dissabte de 18:00h a 00:30h, oferint servei de cocteleria.


La gestió d’aquest projecte segueix la mateixa línia d’omplir de vida i activitat els espais amb més història de Terrassa, clars exemples són La Coral situada al carrer Pantà o el Coro Vell ubicat al carrer Sant Marian, un altre exemple és Telers situat a l’edifici Els Telers, amb aquests serveis ja han trobat una ocupació 16 persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental. La gestió d’aquest espai situat al Teatre Principal de Terrassa, permetrà dinamitzar el servei més enllà de les activitats artístiques del Teatre. D’altra banda, segueix reforçant l’aposta clara per l’hostaleria creant oportunitats laborals reals.

Aquest acte institucional tindrà lloc al Teatre Principal de Terrassa situat a la Plaça de Maragall 2, el divendres 17 de setembre a les 19:00h.

Aclariment

Ll’estrena oberta a la ciutadania serà a les 20:30h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa