MónTerrassa
Presentació del llibre “Històries morboses” al mNACTEC
  • CA

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) acollirà aquest dijous, 15 d’abril, a les 19.00 hores, la presentació del llibre Històries morboses (1348 – 1809), de Joan Soler Jiménez. L’obra aborda la situació sanitària de Terrassa des de l’època medieval fins al segle XIX i fa un repàs de les malalties infeccioses, les pandèmies i les epidèmies que van impactar sobre la població. L’acte anirà a càrrec de Joan Soler Jiménez, director de l’Arxiu Històric de Terrassa i autor del llibre, i de Sílvia Comellas Compte, coordinadora Àrea Vallès d’Arqueolític.

La presentació forma part del programa d’activitats lligat a la nova exposició del MNACTEC “Epidèmies i pandèmies. L’enemic invisible”, inaugurada recentment. L’exposició presenta l’evolució de les grans plagues sanitàries que ha patit la humanitat al llarg de la seva història i fins a l’actualitat, des d’una perspectiva històrica, científica, tecnològica i social.

L’acte se celebrarà a l’auditori del MNACTEC, amb un aforament reduït al 50%. L’activitat és gratuïta i cal fer reserva prèvia al web del MNACTEC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa