Presentació de la Hack and Health a Terrassa
Presentació de la Hack and Health a Terrassa | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Divendres i dissabte passat va tenir lloc a Terrassa la segona edició del Hack&Health, una hackathon de big data especialitzada en salut, dirigida a totes aquelles persones amb iniciativa, creatives, emprenedores i que estiguin interessades en aportar solucions dirigides a millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Un certamen organitzat per l’Ajuntament de Terrassa, en el marc de les iniciatives vinculades al Parc Científic i Tecnològic Orbital.40.

Durant dos dies es van impartir diversos tallers tècnics i es van fer debats sobre emprenedoria en el sector salut i sessions Hands-on-Code, de programació simultània entre tots els equips participants. Un jurat format per persones expertes en l’àmbit tecnològic, va valorar les propostes dels equips participants i va premiar tres categories:

– La millor App ha estat per l’equip LECRINTECH, que ha obtingut una subscripció anual a “Unlimited Rapidminer Studio Large version”, una plataforma de programari per a equips de dades que uneix preparació, aprenentatge automàtic i implementació de models predictius. A més, també ha aconseguit sis mesos d’us i gestió d’un servidor Cloud de 4Gb de RAM amb servei gestionat per l’empresa Ilimit.

– La proposta de major impacte social ha estat per l’equip DATATUMP, que ha aconseguit una estada de 9 mesos a la incubadora de Kautic amb accés a espai, formació i assessorament empresarial per desenvolupar la seva iniciativa.

– El millor model de negoci ha estat per l’equip TELECOSDATA i s’ha endut una consultoria de ConnecThink Innovation SL per poder presentar el seu projecte al programa europeu Horitzó 2020, destinat al finançament d’iniciatives d’investigació i innovació en diferents àrees.

A més, mitjançant la votació de tots els equips participants, la formació HACKSEIAAT va aconseguir el premi Hack&Health 2017 i que consisteix en un postgrau a l’Euncet Business School.

El Hack&Health 2017 ha estat organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i compta amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), ConnecThink Innovation SL, el Consorci Sanitari de Terrassa, Semcat, HealthApp, Euncet, Leitat, Ilimit, Rapidminer, IN2, Social Diabetes i Nostrum

Nou comentari