MónTerrassa
La postal de Nadal de la Pineda guanya el concurs de MútuaTerrassa

La Residència i Centre de Dia La Pineda, ubicada al carrer d’Icària, 42, de Terrassa, ha estat la guanyadora del concurs de Postals de Nadal, organitzat per MútuaTerrassa. Es tracta de la dinovena edició consecutiva d’aquest certamen, en el qual hi participen els residents dels diferents centres de dia i residències geriàtriques, de salut mental i diversitat intel·lectual, gestionades per la Fundació Vallparadís de Mútua Terrassa. Aquest 2021, amb la participació de 20 centres (dos més que l’any passat), la postal guanyadora ha estat “Límbic”, de la residència i Centre de Dia La Pineda.

Com a conseqüència de la situació d’excepcionalitat derivada de la pandèmia i tal i com ja es va fer l’any passat, professionals i residents han conegut el veredicte del jurat de forma telemàtica. En aquest sentit, Ramon Ramells, gerent de l’àmbit de servei Sociosanitari, ha estat l’encarregat de desvetllar-lo. Com cada any, el jurat ha estat format per diferents representants de MútuaTerrassa i per l’artista terrassenc Robert Cabeza. Malgrat que l’acte ha hagut de ser telemàtic, això no ha impedit que els participants poguessin recitar el vers, cantar una nadala i desitjar bones festes a la resta de residents. Fins i tot, algun d’ells han aprofitat per disfressar-se amb motius nadalencs, o animar als companys dels altres centres amb breus coreografies.

La postal guanyadora es convertirà, com és tradició, en la felicitació institucional de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i el seu àmbit sociosanitari per desitjar un Bon Nadal i Feliç 2022 a usuaris, pacients i amics. Així doncs, a partir d’aquest mateix dimarts, 14 de desembre, ja romandrà penjada a la façana de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa durant totes les festes nadalenques.

L’any passat, la postal escollida guanyadora va ser la realitzada per la Residència i Centre de Dia per a Gent Gran Móra la Nova, que portava per nom “Fils de Nadal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa