MónTerrassa
La postal del centre de dia La Pineda, guanya el concurs de MútuaTerrassa
  • CA
La postal guanyadora penjada a la façana | MútuaTerrassa

!--akiadsense-->

Per setezè any consecutiu, l’àmbit de servei Sociosanitari de MútuaTerrassa ha organitzat el tradicional concurs de postals de Nadal; una jornada en la qual es premien les postals nadalenques realitzades pels residents dels diferents centres de dia i residències geriàtriques i de salut mental gestionades per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa. La residència i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual La Pineda, ubicat a Terrassa, ha resultat el guanyador d’aquesta setzena edició.

Enguany han estat 16 els centres participants i una representació de cadascun d’ells -residents i professionals- es van desplaçar a la Sala MútuaTerrassa de l’Edifici Docent amb l’objectiu de conèixer el veredicte del jurat, format per diferents representants de MútuaTerrassa i per l’artista terrassenc Robert Cabeza.

Després del rebre el diploma, els participants van aprofitar el seu torn per -coincidint amb l’inici del període nadalenc- recitar un vers o cantar una cançó davant de tots els presents. L’acte va concloure amb l’entrega del guardó al centre reconegut. Més enllà d’esdevenir la nadala premiada, aquesta postal es convertirà en la felicitació institucional que MútuaTerrassa emprarà aquest any per desitjar Bon Nadal i Feliç 2019. En aquest sentit, ja està penjada a la façana de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa