MónTerrassa
La Ronda de Ponent de Terrassa s’obre al trànsit la setmana vinent
  • CA
Així ha quedat la Ronda de Ponent després de les obres | Alba Herrera

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Les obres d’estabilització del talús de la riera del Palau per retornar la seguretat a la ronda de Ponent estan pràcticament enllestides, i el vial s’obrirà al trànsit la setmana vinent, concretament el dilluns 19.

L’anunci l’ha fet l’alcalde Alfredo Vega en una entrevista a Canal Terrassa amb el director de Món Terrassa, Joan Manel Oller, i Montse Prat, directora de la televisió municipal. Tanmateix, la finalització total de les actuacions es preveu pel mes d’abril. L’alcalde, que porta ja 100 dies al càrrec, destaca que la mobilitat en aquest espai ha estat una de les grans preocupacions en aquest període. Ara es retornarà a la normalitat i els conductors disposaran altre d’un gran eix est-oest i no hauran de fer voltes i giragonses per arribar a destí.

La complexitat i la magnitud de l’obra van obligar a dividir el treball en fases, i s’han aplicat diferents solucions als problemes d’estabilitat que es van detectar a la zona, segons les necessitats de cada lloc. La part de la ronda de Ponent afectada per les obres va des de l’avinguda de l’Abat Marcet fins al pont del Ferrocarril, el que suposa una distància de prop d’un kilòmetre i mig.

Les actuacions s’han agrupat en tres tipus: d’una banda, mesures de protecció dels talussos, també s’implantaran sistemes de contenció -és a dir, es renovaran les baranes- per tal de millorar la seguretat del trànsit, i, finalment, s’executaran obres d’urbanització, aprofitant els treballs per millorar les condicions d’alguns carrers i, sobretot, els espais pels vianants.

Les obres han tingut tallada la Ronda durant molts mesos | Alba Herrera

!--akiadsense-->

S’ha asfaltat i si han col·locat contraforts per assegurar els talusos | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Cartell anunciant les obres ben aviat desapareixerà | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa