MónTerrassa
Pombilio: “La Trobada m’ha permès continuar la meva vida en equilibri”
  • CA

Carlos Pombilio és un dels comensals habituals del restaurant La Trobada de Terrassa. Ubicat al primer pis del local dels Minyons de Terrassa, l’establiment rep la visita d’una vintena de clients diaris derivats dels serveis socials, els quals poden gaudir d’un bon àpat a canvi de petites tasques al restaurant, ja sigui netejar el local, servir taules o col·laborar a la cuina. La iniciativa és obra de l’Associació Local d’Entitats per la Inclusió (ALEI) i l’Ajuntament de Terrassa.

Pombilio porta quatre mesos treballant a La Trobada, i explica que “quan vaig arribar de Veneçuela, La Trobada va ser un enllaç perfecte per continuar la meva vida en equilibri“. Afirma que el restaurant li ha permès conèixer la “calidesa dels egarencs i altres cultures. La Trobada és una cruïlla de cultures” i afegeix que si aquest programa es fes a nivell mundial seria “un gran guany”. Aquest veneçolà es mostra satisfet per l’intercanvi de feina-menjar ja que considera que és beneficiós per a ambdues parts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa