MónTerrassa
En Polux surt de la gàbia 4 anys després
  • CA

En Polux ha pogut sortir de la gàbia després de més de quatre anys de la seva arribada al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa. Aquest gos porta més de la meitat de la seva vida tancat, ja que té sis anys. Aquest desembre però ha aconseguit una nova oportunitat que espera que sigui definitiva.

Aquest cap de setmana, una família l’ha vingut a buscar. Ho han fet motivats per la campanya que han engegat els voluntaris de la protectora egarenca per aquest hivern: una campanya per fomentar les acollides temporals per aquells gossos i gats que durant l’època de més fred ho passen molt malament. Aquest programa està sent tot un èxit, i és que ja han aconseguit famílies d’acollida per a 9 gossos, i n’hi ha 15 més que estan en procés de fer-ho.

En Polux és doncs un dels inquilins del CAAD que ha estat afortunat. “Ha marxat contentíssim”, han manifestat des del Centre. I espera que aquests dies a la llar d’una nova família siguin definitius. Des del CAAD recorden que l’adopció no és en cap cas obligatòria, només és una opció que pot passar, si humans i animal s’adapten i encaixen. Des de la regidoria de Benestar Animal, Noel Duque, ha agraït l’immens esforç que estan realitzant els voluntaris per aconseguir que tots els animals trobin una llar, encara que sigui durant un parell de mesos.

Per poder participar en aquesta campanya només cal omplir un formulari (clicant aquí) en què es demanen les dades bàsiques de la família participant, el tipus d’habitatge, si ja es tenen altres animals i hàbits i rutines. Un cop omplert el formulari, des de la Regidoria de Benestar Animal es valorarà la sol·licitud i es posarà en contacte amb la família, en el cas de ser escollida.

En Polux amb voluntaris del CAAD i el regidor Noel Duque | Cedida

dsdsd

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa