MónTerrassa
Pollastres i conills a l’ast casolans al centre de Terrassa
  • CA

La Flama Rostisseria de Terrassa és un establiment dedicat a servir pollastres a l’ast, conills a l’ast i menjars per emportar des de fa gairebé 40 anys. Situada al centre de la nostra ciutat -al passeig del Vapor Gran-, el local ofereix cada cap de setmana i els dies festius els seus menjars perquè els terrassencs i terrassenques que no vulguin cuinar puguin disfrutar d’un molt bon àpat casolà amb un preu econòmic. Tal i com afirmen a les seves xarxes socials són “la tercera generació de la família que es dedica a servir aquest tipus de menjar”.

Les seves especialitats son els pollastres a l’ast i els conills a l’ast, però també ofereixen una gran quantitat d’altres menjars típics de la cuina catalana. Exactament, els seus plats de carn són el pollastre a l’ast, conill a l’ast, tall rodó, mandonguilles, peus de porc, croquetes i canelons. A més a més de les carns, també ofereixen ensaladilla russa, escalivada, carxofes, albergínies, cargols, macarrons, xampinyons, truita, i fins i tot plats de fideuà i paella. Addicionalment, per acabar de gaudir d’aquests plats hi ha l’opció d’afegir-hi un acompanyament, com patates al caliu, patates fregides, patates brava, all-i-oli i pa.

Qualsevol d’aquests plats es pot demanar via trucada telefònica o directament de forma presencial al seu establiment ubicat al centre de la ciutat. La Flama Rostisseria no ofereix servei d’entrega de menjar a domicili, i per tant, el menjar demanat s’ha de recollir per la botiga posteriorment a l’hora indicada. El local està obert cada dissabte i cada diumenge des de les 9:00h del matí fins a les 16:00h de la tarda, així com també els dies festius.

Per més informació de tots els seus plats, els preus de cadascun d’ells, i fotografies del menjar, es pot consultar a la seva pàgina web.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lila a gener 15, 2022 | 19:59
    Lila gener 15, 2022 | 19:59
    No us fa una miqueta de vergonya estar fent sempre tanta publicitat dels negocis del Centre i tan poc als negocis de la resta de Terrassa? Sou uns classistes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa