MónTerrassa
Pollastres a l’ast de primera qualitat a Can Roca de Terrassa

La Rostisseria Nogis és un establiment dedicat a servir pollastres a l’ast i menjar per emportar d’elaboració 100% pròpia. Es troben ubicats al carrer Ferran Casablancas número 12, al barri de Can Roca, i el seu objectiu principal és desenvolupar el seus productes d’una manera artesanal i natural, oferint una gran varietat d’àpats de primera qualitat a tots els terrassencs i terrassenques.

La rostisseria ofereix els seus pollastres a l’ast i menjars per emportar els dissabtes, diumenges, i festius, des de les 9:00h fins a les 16:00h, convertint-se és una molt bona opció per totes aquelles persones que no vulguin cuinar el cap de setmana i que vulguin gaudir d’un àpat ja preparat amb ingredients naturals.

Al seu establiment es pot escollir entre una gran varietat de plats calents, freds, plats de Nadal, catering per esdeveniments especials, pollastres a l’ast, i fins i tot àpats ja preparats sense gluten, inclosos els pollastres. A part de poder escollir lliurement el productes, tenen ja preparats 7 menús.

Els dos primers menús son per 4 persones i tenen un preu de 22,95€ i inclouen un pollastres sencer, patates grans, un refresc de dos litres o vi, i a escollir entre 6 canelons o amanida russa. El tercer menú també és per a 4 persones i té el mateix preu, i inclou 1 pollastre sencer, 6 croquetes i 6 nuggets, amanida russa petita i patates petites, i un refresc de dos litres o vi. A part, també hi ha tres menús per a 2 persones de 12,95€, que inclou mig pollastres, patates petites, dos refrescos i a escollir entre tres canelons, sis croquetes o amanida russa petita. L’últim menú té un preu de 7’95€ i és individual. Aquest inclou un quart de pollastre i un refresc, i es pot escollir entre tres canelons, amanida russa petita, o patates braves petites.

Els pollastres a l’ast tenen un preu de 9’50€ (inclosos els sense gluten) i la resta d’aliments per emportar (patates braves, croquetes, canelons, calamars, mandonguilles, arròs, paella i fins i tot fideuà, entre altres) oscil·len entre 1€ i 11€. Tota la informació sobre els seus aliments i els seus preus es troben a la seva pàgina web.

La seva filosofia és “donar al client la millor qualitat, oferir un servei atent i personalitzat, en breus paraules, donar el millor de nosaltres perquè el client quedi satisfet”, conclouen a la pàgina web.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Kike a març 10, 2022 | 20:19
    Kike març 10, 2022 | 20:19
    Llevo yendo desde hace años y me encantan sus pollos. Es de los pocos sitios que noto que la carne está jugosa y no queda seca. Siempre que necesito voy allí fijo. Y las mujeres que lo dirigen son geniales. Lo llevan super bien. Ole por ellas!

Nou comentari

Comparteix