MónTerrassa
Pollastres a l’ast amb “pòcimes” i aliments de primera qualitat
  • CA

La Rostisseria 1905 de Terrassa és un establiment de menjar per emportar que ofereix una gran varietat de plats casolans de la cuina catalana. Entre els seus plats destaquen les paelles, la fideuà, amanides, pasta, i el plat estrella, el pollastre a l’ast amb “pòcimes”. Tots els plats son casolans i sempre amb aliments de primera qualitat. A més a més, 1905 es troben ubicats a dos locals de Terrassa, un situat a l’avinguda Bèjar 228, i un altre situat a ple centre de la ciutat, al carrer Font Vella 69.

“La nostra oferta et cobreix els àpats diaris i sobretot aquells àpats especials o familiars de caps de setmana o ocasions especials“, afirmen a la seva pàgina web. I és que els establiments no només es troben oberts al públic el cap de setmana, sinó que obren cada dia de la setmana menys els dilluns. De dimarts a divendres i els diumenges es troben oberts des de les 11:00h fins a les 15:00h, mentre que divendres i dissabte comencen a les 11:00h i no tanquen fins les 20:30h.

En els seus establiments es poden trobar diverses modalitats de menú, disponibles de dimarts a divendres. Els preus oscil·len entre 5’95€ i 10’50€, depenent del menú que cada client escolleixi, que es poden consultar a la seva pàgina web. A part del menú, també es poden escollir els aliments a la carta, on s’ofereixen una gran quantitat de plats: amanides, arròs negre, paella, fideuà, canalons, pasta, trinxats, albergínies amb formatge, croquetes, calamars, patates braves, bacallà i mandonguilles, que es poden acompanyar amb tot tipus de salses i guarnicions.

A part, ofereixen uns pollastres a l’ast amb “pòcimes” casolanes: es pot escollir des del pollastre clàssic, un pollastre oriental, o un pollastre a la barbacoa.

Des de 1905 conviden a tots els terrassencs i terrassenques a gaudir “del menjar casolà de cuina catalana amb totes les aplicacions tecnològiques modernes“, ja que el menjar es pot demanar en línia i cada client pot escollir anar-ho a buscar físicament a una de les botigues o fer que li portin a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa