MónTerrassa
Els pollastres a l’ast més “gourmet” del barri del Segle XX
  • CA

La rostisseria Villegas Gourmet és un establiment dedicat al menjar per emportar situat a ple barri del segle XX de Terrassa, amb el pollastre a l’ast com a especialitat de la casa. Amb presència des de l’any 2018, el negoci ofereix cada cap de setmana i els dies festius una gran varietat de plats preparats -entre altres productes- perquè els terrassencs i terrassenques que no vulguin cuinar puguin disfrutar d’un molt bon àpat amb un preu econòmic. El negoci compta amb dos establiments a la ciutat: al principal es troba al carrer de Prim, 76, al Parc Central del Segle XX; però també es pot trobar un altre local al carrer Puigsacalm, 19, al barri de Les Arenes.

La rostisseria busca sempre un sabor diferent que els identifiqui. “Aquesta és la passió per la qual ens llevem cada dia, la passió d’un artista al contemplar que la gent gaudeix de la seva obra i com no, la passió per les matèries primes, l’essència i el origen de tot gourmet“, escriuen a la seva pàgina web.

Per poder gaudir dels pollastres a l’ast, la rostisseria compta amb quatre menús especials. El primer ofereix un pollastre a l’ast acompanyat de 6 canelons i patates braves o fregides; el segon consisteix en mig pollastre a l’ast amb sis canelons d’acompanyament juntament amb patates al caliu; el tercer, mig pollastre a l’ast, sis croquetes de rostit, patates braves o fregides i dues begudes de llauna; i finalment, el quart ofereix un pollastre a l’ast, 12 croquetes de rostit, i patates braves o fregides.

A part dels pollastres, la rostisseria ofereix una gran varietat de plats preparats, rostits, postres i fins i tot compten amb una “croquetería gourmet” on preparen tot tipus de croquetes 100% artesanes. “Les nostres croquetes son elaboracions 100% artesanes que permeten una infinita varietat de combinacions. Un plaer irresistible del que no escaparàs si les proves”, exposen. A més a més, també ofereixen xurros amb xocolata a primera hora del matí pels més matiners. Tots els seus productes es poden consultar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa