MónTerrassa
Pollastres a l’ast d’elaboració pròpia a Can Jofresa
  • CA

La Rostisseria La Tieta és un establiment de menjar per emportar amb una gran varietat de productes casolans, inclosos els pollastres a l’ast, que compta amb una experiència de més de vint anys. El negoci es troba ubicat en un local del carrer de Vic, número 11, al barri de Can Jofresa. Es tracta d’un empresa familiar que va néixer l’any 2001 que vol “fer-vos arribar un menjar elaborat de forma tradicional, cuidant sempre la qualitat i el sabor”, tal i com exposen a les seves xarxes socials.

“Entenem com et sents. Un dissabte per la tarda al sofà de casa i comences a tenir gana. Què et ve de gust? Menjar xinès, indi o pizza?”, escriuen a la seva pàgina web. La rostisseria compta amb un equip de repartidors i un eficient servei a domicili que porta tots els plats fins a la porta de casa de cada client. “Quan demanis menjar al nostre servei de repartiment, sempre ports garantir que el menjar arribarà encara calent. Els nostres repartidors tenen experiència i coneixen l’àrea local. Tant si vius en un pis o en una casa a les afores, et localitzarem i entregarem el menjar directament a la teva porta”, expressen.

“No importa si estàs buscant un aperitiu o devorar una pizza entre amics. Des de pizzes, pastes o menjar xinès, t’oferim una selecció de plats per satisfer la teva gana”. Entre la seva gran varietat d’àpat ressalten els pollastres a l’ast d’elaboració pròpia, amb un preu de 10,50€. A més, també ofereixen un pollastre farcit per cinc persones, amb un preu de 30€. A part, també ofereixen safates de petits entrepans, pastís de tonyina, pastís de salmó, croquetes, fideuà, o canelons. A més a més, també ofereixen diferents opcions d’acompanyants i begudes per acabar la comanda de la millor manera.

La Rostisseria La Tieta es troba oberta els dissabtes i els diumenges en horari de 9:30h a 15:00h. Per més informació, es pot consultar a la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa