MónTerrassa
La Policia vol posar fre a excrements i orins a la plaça Nova de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa és conscient que a la plaça Nova hi ha cada cop més gent i gossos que deixen excrements i que orinen a la zona dels porxos. Es tracta d”una situació d’incivisme detectada. En aquest sentit, i segons ha pogut confirmar Món Terrassa, el cos treballa per reduir les molèsties que suposen aquest tipus d’actituds per a la resta de la població. Així mateix, la Policia insisteix en la importància de la col·laboració ciutadana per poder detectar aquests actes i prendre les mesures pertinents. En aquest cas concret, s’intensificarà el seguiment específic a la zona. En el cas que algú pugui observar-ho directament, es demana trucar al telèfon 092

Fa uns dies, la propietària d’una de les botigues situades als porxos va penjar un vídeo de denúncia on posava de manifest el problema i demana una solució. La seva paciència, recordava, tenia un límit, i veia com cada dia que passava anava “in crescendo”. Cada matí es lleva i pensa en com es trobarà les columnes que hi ha davant l’establiment, i si s’hauran pixat una altra vegada a la persiana. O si les pintades aviat no deixaran un sol espai buit. O si apareixeria una altra defecació humana.

Una zona amagada

Per la situació, els porxos queden semiamagats, i és relativament fàcil amagar-se. La propietària defensa els gossos però no els seus amos, i lamenta que algunes persones facin servir l’espai de comuna pública. La crida desesperada a través d’uns vídeos va arribart quan va creure que no hi havia una altra solució per fer palesa la situació de degradació. També expressava el seu malestar amb alguns dels pares de l’escola Bisbat d’Ègara, situada molt a prop, per animar-los a fer un pipí als porxos en sortir de l’escola per la tarda. Per evitar-ho, a part de cridar-los-hi l’atenció, obre abans la botiga i s’hi planta davant com si fos un sergent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa