MónTerrassa
La Policia posa en marxa el Pla Especial de Trànsit i Seguretat per Nadal
  • CA
Actuació de la policia municipal de Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa, a través de la Policia Municipal, torna a posar en marxa el Pla Especial de Trànsit i Seguretat amb motiu de les festes de Nadal. L’objectiu és garantir la seguretat de les persones en els seus desplaçaments i activitats i controlar i regular el trànsit de vehicles i vianants, restringint la circulació a determinades zones. Aquestes festes suposen un gran augment de moviment de persones per les zones comercials de la ciutat. S’incrementa l’activitat comercial, ús de bancs i caixers automàtics; els desplaçaments de vehicles i de vianants, etc. Per tot això, la Policia Municipal elabora i aplica cada Nadal un pla específic, que comporta un augment dels efectius dedicats tant a la seguretat del trànsit com a la seguretat ciutadana a les principals zones comercials de la ciutat, coordinats amb la Comissaria Local dels Mossos d’Esquadra. Algunes de les mesures del pla es posen en marxa inclús abans de l’època nadalenca, durant el mes de desembre, com ara els dies del pont de la Constitució.

El Pla es perllongarà fins el 7 de gener amb dos dispositius diferents: el Servei Especial de Trànsit i Seguretat per als dies de major activitat comercial (6, 8, 10, 16, 17, 23, 24, 30 i 31 de desembre, i 1, 5, 6 i 7 de gener) i el Servei Ordinari per a la resta de dies de la Campanya de Nadal.

El Pla de Servei Especial de Trànsit i Seguretat inclou una relació de mesures a desenvolupar a les àrees comercials de més afluència de públic, com són:

Centre de la Ciutat (illa de vianants i voltants, Plaça Nova)

Sant Pere Nord (zona rambla Francesc Macià)

Ca n’Anglada Sant Pere (zona plaça del Triomf, c/ Ample)

La Maurina (av. Àngel Sallent, carrer Núria)

Altres (ctra. Castellar, c/ Colom, av. Jacquard, av. Vallès – Parc de la Llar)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa