MónTerrassa
La Policia Municipal de Terrassa rep el Premi BiTer 2021
  • CA

L’associació BiciTerrassa Club (BiTer) ha concedit el seu premi anual “Premi BiTer 2021” a la Policia Municipal de Terrassa per la seva constant col·laboració en promoure la bicicleta com a mitjà de transport, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat. La presidenta del BiTer ha destacat els projectes conjunts que s’han dut a terme els darrers anys: el circuit d’educació viària, la formació de Guies Ciclistes, el protocol d’assetjament a ciclistes, la nova ordenança de mobilitat i l’acompanyament a totes les pedalades populars.

L’acte ha tingut lloc a la plaça de la Bicicleta, el mateix dia que fa 5 anys s’inaugurava el monument a la Bicicleta, obra de l’escultor terrassenc Joan Martínez. Durant l’acte, s’ha entregat també el Premi BiTer 2020 al Francesc Suárez, que va ser concedit el passat mes de juny.

L’associació BiciTerrassa Club (BiTer) ha concedit el seu premi anual “Premi BiTer 2021”

Francesc Suárez Fernández (1960) és un terrassenc nascut a Almeria. Ha estat molt vinculat als àmbits excursionistes i culturals de la nostra ciutat. Membre del Centre Excusionista de Terrassa entre els anys 1984 i 2006, hi va organitzar moltes sortides i activitats. L’any 2007 va ser un dels fundadors d’Excursionistes.cat, del qual va ser secretari els primers 5 anys, i dels Amics del Camí de Sant Jaume de Terrassa, que va presidir els primers 5 anys. Aquestes entitats pretenien seguir la filosofia del Col·lectiu d’Usuaris de la Bici SENSE PRESSES. Es tractava de promoure activitats excursionistes, a peu o en bicicleta, però sense un esperit competitiu, i sobretot… “sense presses”.

La bicicleta contribueix a un aire més net i menys congestió i fa que l’educació, l’atenció de la salut i altres serveis socials siguin més accessibles per a les poblacions més vulnerables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa