MónTerrassa
Policia Local i Mossos visitaran comerciants per combatre la inseguretat
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa i Mossos d’Esquadra han posat en marxa un dispositiu conjunt de proximitat amb els comerços d’arreu de la ciutat, amb l’objectiu de donar una resposta específica als problemes que pugui tenir aquest sector respecte la inseguretat. Binomis mixtos visitaran els comerciants dels barris per conéixer les seves inquietuds sobre la convivència i l’incivisme. El dispositius s’han iniciat aquest mateix mes d’abril i ja s’ha establert un calendari de visites que s’allargarà fins al mes de desembre. Les visites cobriran mensualment un districte amb la voluntat de visitar-los tots de cara a finals d’any.

El sistema de funcionament del dispositiu consisteix en la formació de binomis mixtos de components de la Policia Municipal de Terrassa i Mossos d’Esquadra, els quals “es distribuiran arreu dels districtes per a establir una relació continuada amb els comerços, prendre el pols dels comerciants per conèixer la seva percepció de la seguretat respecte la zona on es troben ubicats, revisar les mesures de seguretat dels establiments i fer un seguiment de les problemàtiques que hi puguin aparèixer”, segons informa l’Ajuntament. D’aquesta manera es vol donar resposta abans que aquesta percepció d’inseguretat pugui acabar derivant-se en problemes més greus.

La regidora de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Patrícia Reche, destaca que “quan parlem d’intel·ligència policial com a element imprescindible per donar una millor resposta a les demandes ciutadanes, no podem deslligar-la de la proximitat, i aquestes són dues característiques que volem potenciar des de la Policia”. La regidora valora que “dispositius conjunts d’aquest tipus van en aquesta línia i ens permeten donar una millor resposta als terrassencs i terrassenques, gràcies al contacte amb la ciutadania, en aquest cas els i les comerciants, que són qui millor poden traslladar als cossos de seguretat les problemàtiques que viuen en el dia a dia dels seus barris”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluís a abril 21, 2022 | 09:43
    Lluís abril 21, 2022 | 09:43
    Binomis mixtos ?? Doncs a la foto de l'article no sé on és aquest binomi....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa