MónTerrassa
Podem Terrassa li diu a Don Edi que les feministes també porten “escots i talons”
  • CA
Dibuix de Don Edi al Diari de Terrassa | captura

“L’humorista Don Edi no defrauda mai el seu públic. Que no són les dones de Terrassa”, ha piulat Podem aquest dimarts, dia 6 de juny. I ha fet algunes puntualitzacions a l’acudit que ha publicat al Diari de Terrassa. Don Edi era candidat a Capgròs de l’any, i diversos grups van promoure una xiulada a la festa de presentació. El ninotaire no va anar-hi però va excusar la seva absència argumentant que no era benvingut. En el dibuix hi apareixen tres dones xiulant-l’ho.

Podem se n’ha fet ressò i ha apuntat: “Ens n’alegrem que Don Edi dediqui una vinyeta a dones que no són ni prostituïdes, ni maltractades, ni amb obesitat. Amplia el seu espectre femení, però com sembla que no coneix molt a les dones, li fem unes consideracions:

-Les dones no són tan petites en comparació amb vostè, que ocupa mitja vinyeta.

-Les feministes no són totes iguals, amb nas gran i estètica recatada. Si s’hagués atrevit a anar a la presentació, hauria vist talons i escots. Perquè ens ve de gust, no per provocar cap descontrol en els nivells de testosterona.

-La protesta la van iniciar més de 3 dones, i van rebre el suport de més assistents. Un senyor gran va dir «malfolladas» a les promotores, la qual cosa ens sembla un afalac.

-Senyor Edi, vostè no és l’himne nacional, però representa una rèmora de la mateixa època que volem deixar enrere 42 anys després.

Salut i feminisme!”

Podem ja va escriure al seu mur de Facebook: “Ens felicitem per l’èxit de la mobilització feminista contra la nominació del dibuixant Don Edi com a capdidat a Capgros de l’Any. Després de 45 anys de vinyetes masclistes, racistes, xenòfobes i classistes, no entenem perquè el Casinet de l’Espardenya l’ha escollit com a capdidat. Avui finalment Don Edi no ha assistit a la festa, segons la seva nota, perquè “és persona non grata”, i ens n’hem de felicitar. Segur que l’equip de govern, que subvenciona les entitats culturals, sabrà com ha d’actuar ara que som “Ciutat Feminista”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa