MónTerrassa
Pediatria de l’Hospital estrena sala d’espera i de jocs
  • CA
Inauguració de la sala d'espera de la planta de pediatria
Inauguració de la sala d’espera de la planta de pediatria | Badia Casanova BCF

!--akiadsense-->

Dimarts, va tenir lloc l’acte d’inauguració de la sala d’espera i sala de jocs de l’àrea de Pediatria, a la planta 11 de l’Hospital de Terrassa. Amb la presència de l’alcalde Jordi Ballart i diversos regidors, també hi van assistir el president del Consorci Sanitari de Terrassa, Eusebi Cima; i el director gerent del consorci, Alfredo Garcia, a més de representants de l’entitat Unidos por Ellos, impulsora de la reforma.

El projecte impulsat per aquesta entitat, sorgida de la unió de tres famílies de Terrassa que recapten fons per a la investigació de malalties minoritàries infantils (Agrupa Cors lluitadors de Duchenne, El sueño de Aarón (AME) i Todos contra la histiocitosis), va iniciar-se a principis d’any amb un objectiu molt clar: humanitzar la planta per fer més confortable l’estada dels infants malalts.

Així, en els primers mesos de 2019 van aconseguir decorar les parets amb motius infantils (fons del mar, espai, la selva, etc.), amb els quals es pretén reduir la por, l’ansietat i l’estrès dels més menuts, aixecant la seva moral i fomentant la interacció i la seva tolerància a l’assistència sanitària. I és que diferents estudis i la pròpia experiència dels professionals sanitaris demostren que un entorn acollidor i estimulant té un impacte positiu en el pacient.

Ja a l’estiu, el projecte va entrar en la seva segona fase, dedicada a renovar tot el mobiliari de la sala d’espera, així com diferents estructures per la sala de jocs adaptades als pacients de la planta. L’actuació va ser possible gràcies a les donacions solidàriesd’empreses i a l’esforç de les famílies i amics per aconseguir-ho. I ara, aquest mes d’octubre s’ha pogut fer la inauguració oficial d’un espai que ha canviat com un mitjó i que ajuda als més petits a sentir-se més protegits.

La canalla va poder gaudir d'un espectacle de pallassos a la renovada sala de jocs
La canalla va poder gaudir d’un espectacle de pallassos a la renovada sala de jocs | Badia Casanova BCF

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa