MónTerrassa
La plaça Nova de Terrassa serà una pista de gel
  • CA

Una de les principals novetats d’aquest Nadal a Terrassa és la pista de patinatge sobre gel a l’aire lliure instal·lada a la plaça Nova. La pista fa 30 metres de llarg i 14 metres d’ample (en total 400m2) i està ambientada amb il·luminació i fil musical. A més, s’ofereix un servei de monitoratge per atendre al públic. La pista de gel estarà oberta del 5 de desembre al 7 de gener. A dia d’avui els horaris encara no són definitius tot i que tot apunta que s’obrirà en horari de tardes.

La pista ha estat possible gràcies a la iniciativa del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. Per a l’alcalde de Terassa, Jordi Ballart, “aquesta acció s’emmarca en la voluntat municipal de promoure el comerç a tot el conjunt de la ciutat, acollint accions i iniciatives estimulants com la del Gremi Empresarial d’Hostaleria, que de ben segur contribuiran a crear sinergies noves a la ciutat, en especial per aquestes festes”. En aquest sentit, l’alcalde ha volgut agrair la iniciativa del Gremi i “el gran compromís i implicació mostrada, liderant una proposta en benefici del conjunt de la ciutat i de tota la seva ciutadania”.

La pista, el muntatge de la qual està previst per a la primera setmana de desembre, comptarà amb una zona amb quatre carpes on s’ubicarà la venda d’entrades, l’àrea de patins i els serveis complementaris. Hi podran patinar fins a un màxim de 80 patinadors i patinadores al mateix temps. Comptarà amb llum i so i un servei de monitoratge que s’encarregarà de la venda de tiquets, de la gestió del material i que oferirà la seva ajuda als usuaris i les usuàries. Per part de l’Ajuntament, s’ha sol·licitat explícitament que l’equipament inclogui horaris específics i els mitjans necessaris perquè persones amb capacitats diverses en puguin gaudir plenament.

Les entrades tindran un preu de 6 euros. Durant els dies laborables del mes de desembre es distribuiran vals descompte de 3 euros.

Les persones usuàries tindran a la seva disposició 225 parelles de patins de diferents talles, patins especials per als més petits i 8 pingüins per ajudar els infants a mantenir-se drets. Els patinadors i les patinadores que ho desitgin també tindran cascs a la seva disposició i hauran d’utilitzar guants de manera obligatòria, que caldrà que portin de casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa