MónTerrassa
El Pla del Bon Aire de Terrassa tindrà un nou parc
  • CA

El barri del Pla del Bon Aire de Terrassa comptarà amb un nou parc. L’Ajuntament té previst tirar endavant aquest projecte després que en el proper Ple es voti l’aprovació del conveni de col·laboració amb Generalitat per retornar a l’administració local el terreny que van cedir l’any 2012 per a la instal·lació dels mòduls de l’Institut Can Roca. En aquest solar és on s’ubicarà el parc, que té un cost total de gairebé 340.000€.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i la tinenta d’alcalde de Territori, Lluïsa Melgares, s’han reunit amb alguns representants veïnals aquesta tarda per presentar el projecte. El nou parc es situaria entre els carrers de Sant Feliu de Llobregat, de Vilafranca del Penedès i l’avinguda de Béjar i que limita al nord amb la Llar d’Infants Patufet. El terreny té una superfície total de 5.202 m2 i en és forma de U.

El nou parc comptarà amb zona de jocs infantil, sorral i gronxadors

L’Ajuntament preveu poder iniciar les obres a mitjans de l’any vinent. Està previst instal·lar-hi una zona de jocs infantils amb sorral, gronxadors i altres elements de joc. Aquest parc infantil tindrà dos accessos, un dels quals serà adaptat a peu pla, des del carrer de Vilafranca del Penedès.

A l’altra banda de l’edifici escolar, s’ha projectat una segona zona de jocs amb una estructura de trepa per a infants. També està previst plantar-hi nou arbrat i plantes arbustives a la zona, a més d’enderrocar la tanca perimetral i la franja de la vorera adjacent per reconstruir-la.

Satisfacció al Pla del Bon Aire per tirar endavant el nou parc

Ballart es mostra “satisfet” per tirar endavant aquesta proposta per recuperar els terrenys i transformar-los “en una nova àrea d’esbarjo i creant un nou espai lúdic”. El president de l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri Pla del Bonaire, Lluís Cayetano Garcia, també s’ha mostrat satisfet de “tirar endavant aquest beneficiós projecte per al barri

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa