MónTerrassa
Peyu vol casar el Nen Jesús de Terrassa amb una nena de Sabadell

Peyu, col·laborador del programa “Està Passant” de TV3 ha fet una proposta de matrimoni per crear la corona egarosabadellenca: casar el Nen Jesús de Terrassa amb una nena de la mateixa edat de Sabadell. Les cocapitals vallesanes van ser les protagonistes en la part final d’una secció que va ser molt nadalenca. Peyu arrenca amb una notícia publicada per Món Terrassa el dissabte passat: “Roben el Nen Jesús del Pessebre”. L’humorista recorda a tota l’audiència de TV3 que robar-segrestar la figura s’ha convertit ja en una tradició. “Pessebre vivent?”, es pregunta Toni Soler.

Jair Domínguez fica cullerada i deixa anar que tot ser obra de gent de Sabadell, “i per on començaria a investigar un detectiu”, rebla Toni Soler. Llavors és quan Peyu deixa anar la possibilitat del casament gairebé reial, que pensa que seria quelcom intel·ligent. Una idea esbojarrada que Toni Soler creu que no agradaria a cap de les dues ciutats. L’humorista para atenció a un fet: La Verge Maria i Sant Josep Romanen immòbils a l’estable. A parer seu, es queden astorats per la desaparició del fill.

En Peyu aprofita l’avinentesa per criticar l’estable situat a l’escenari de la plaça Vella de Terrassa, que dubta que s’acosti ni un pèl a l’original de Betlem. Les columnes de marbre és el que més l’impacta.

Una visió divertida d’un “robatori· que va durar poques hores. Paga la pena perdre una estona i veure el programa del dia 30 de novembre, en el seu tram final, a partir del minut 35. Segur que sortiran unes rialles. La llàstima és que el programa s’acaba perquè ha de començar el Telenotícies Vespre de TV3.

Peyu (Muntanyola, 1986), s’ha convertit en un dels humoristes de més renom a Catalunya portant el seu segell en teatre, ràdio i televisió.

“Està Passant” afronta l’actualitat en clau d’humor, amb Toni Soler, Jair Domínguez, Óscar Andreu i Peyu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa