MónTerrassa
Petro 7 recrea una benzinera pop art impressionista dels EUA
Mural de la benzinera de baix cost Petro 7 de Terrassa | Jordi Roset

!--akiadsense-->

El propietari de la benzinera de baix cost Petro 7 de la carretera de Rubí ha fet una aposta per una decoració innovadora i impactant i amb records a nordamèrica. Per aconseguir-ho, ha contractat els serveis d’un dels grans grafiters egarencs, Mohi Lee.

L’obra, de colors llampants, té un fort contingut polític independentista. L’empresari Jordi Roset, el promotor, ja ha estat el responsable de dos grans murals amb contingut similar que es troben al darrer de la carretera de Rubí, a tocar de la riera del Palau, en unes fàbiques que són perfectament visibles des dels Ferrocarrils de la Generalitat.

!--akiadsense-->

El mural, d’estil pop art mpressionista”, és la recreació d’una benzinera antiga dels Estats Units, però amb referències a la comarca, a catalunya i a l’independentisme. Hi surt la Mola, i els camps estan representats per una senyera que simbolitza el treball i l’amor per la terra dels catalans.

Veiem la “Ruta Dui” a un cartell que imita el de la famosa “Ruta66” americana, també un estel blanc en honor de l’estelada. A més, hi ha el cartell de la “Alter Cola” que subliminalment vol dir “Catalunya Lliure”.

!--akiadsense-->

Comparteix

Icona de pantalla completa