MónTerrassa
88.000 persones es banyen a les piscines municipals de Terrassa

La temporada de bany a les piscines municipals registra més de 88.000 persones usuàries La nota mitjana atorgada pels i les banyistes és d’un notable alt

Les piscines municipals han registrat durant aquest estiu una afluència de 88.375 usuaris i usuàries des de l’inici de la temporada de bany, el 24 de juny, fins al diumenge 5 de setembre. La temporada de bany ha estat marcada novament per les mesures que s’han hagut d’aplicar per al control de la Covid-19, que han comportat una reducció dels aforaments permesos en les piscines. Aquest fet s’ha traduït en un 76% d’ocupació sobre les 116.920 places disponibles al llarg de la temporada.

Segons l’enquesta de satisfacció de l’ús de les piscines municipals d’estiu, un 95% dels i les banyistes se senten satisfets o molt satisfets de l’ús de les piscines municipals i atorguen una nota de 8,5 sobre 10 de mitjana a aquestes instal·lacions. En la valoració per part de les persones usuàries de les piscines municipals destaca que el 98,5% dels enquestats i les enquestades opinen que l’atenció rebuda per part del personal de les piscines es notable o excel·lent.


En aquest sentit, el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, ha valorat molt positivament l’alta puntuació que els i les banyistes atorguen a les piscines municipals i al servei ofert i ha afirmat que: «Tot i haver estat una temporada de bany novament complicada i atípica per la incidència de la Covid-19, l’Ajuntament de Terrassa ha fet un esforç amb l’objectiu que els terrassencs i les terrassenques poguessin fer us de les piscines municipals durant els mesos d’estiu amb tarifes ajustades per tal que tothom tingués accés a aquests equipaments i adaptant espais i reforçant serveis per donar resposta a la situació sanitària i incrementar la seguretat dels i les professionals, així com de les persones usuàries. Un cop finalitzada la temporada de bany el balanç és molt satisfactori ja que, tot i les dificultats, no s’ha registrat cap incident remarcable».


Pel que fa a l’afluència per piscines, la piscina de Vallparadís, la més gran i la que més visitants rep, ha registrat enguany 56.315 usuaris i usuàries, seguida per la Piscina Municipal de les Arenes amb 12.147. Sant Llorenç i La Maurina han rebut aquest estiu 10.159 i 9.754 visitants respectivament.


La temporada de piscina va finalitzar el passat 5 de setembre, allargant-se així una setmana més la temporada, que habitualment finalitzava a finals d’agost. El total d’assistència durant el mes de setembre va ser de 2.169 persones, amb un percentatge d’ocupació del 27% respecte del total de places disponibles per a
aquestes dates.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa