MónTerrassa
Una perruqueria pels Mossos a Egara en ple estat d’alarma irrita el cos

Era un compliment per la presència dels agents i pot acabar com el rosari de l’Aurora. Indignació generalitzada al cos pel servei de perruqueria setmanal al Complex Egara, el quarter general dels Mossos. Segons ha pogut saber El Món, s’han registrat desenes de queixes per parts d’efectius de la policia catalana en constatar que dimecres hi havia un servei de perruqueria en les instal·lacions policials. Concretament, una perruquera que a quinze euros pentinava i tallava els cabells de qui ho demanés.

“Pot semblar una parida”, indiquen diverses veus de policies que aquest matí conversaven amb el Món, “però hem de saber en quin moment estem i on som!”. “No pot ser que en ple estat d’alarma vingui una perruquera al complex, això és posar en risc a ella i al cos”, comenta un comandament d’escala intermèdia a aquest diari. “Som els primers que hem de donar exemple, si portem grenyes, portem grenyes, però nosaltres a donar exemple i complir al 100% amb el que diu el Decret”, completa un agent amb molta mili a les espatlles.

En principi, aquest servei s’hauria plantejat setmanal, els dimecres, i seria a demanda d’alguns agents. Davant la polseguera que s’ha aixecat dins el cos, tot indica que no es repetirà l’experiència.

Nou comentari

Comparteix