Un periodista terrassenc de TV3 molt famòs, Xavier Coral, té la Covid i es troba reclòs a casa des de fa uns dies. Es va fer públic el dissabte. Aquesta és la resposta a la pregunta: per què Xavi Cora no presenta el Telenotícies des que ha començat el 2022. Aquest Nadal hem arribat als 30.000 contagis de covid-19 diaris. FAQS, Preguntes Feqüents de TV3 va parlar dissabte amb algunes d’aquestes persones que s’han hagut de confinar durant aquestes festes com el periodista Xavi Coral, l’actriu Júlia Bonjoch, l’exdiputada de la CUP Mireia Boya, el politòleg Roger Montañola, la consellera de Cultura Natàlia Garriga i el periodista Toni Clapés. El terrassenc va ser el primer en intervenir i en explicar tot el que li passa.

Uns quants llibres, un Ipad i un ordinador l’acompanyen hores i hores

Xavier Coral trampeja la malaltia com pot, tancat en una habitació de casa seva, mentre la seva dona ocupa la resta de la casa. En surt? Molt poc, només per anar a fer les seves necessitats fisiològiques, “i em poso la mascareta”. El periodista passa una covid suau, molt lleu, i l’únic símptoma que presenta és el nas tapat. No fa mala cara. “No tinc tos, no tinc mocs. Estic bé. La covid me la van portar els Reis d’Orient. Soc positiu des del dia 5. Estic força feliç. Com que no soc gaire de fer esport…”. I afirma que no s’avorreix i que passa les hores prou bé. Uns quants llibres, un Ipad i un ordinador l’acompanyen hores i hores. A l’espera de passar aquest tràngol i reincorpòrar-se a la seva feina de presentador al Telenotícies.

El presentador del telenotícies de TV3, van treballar durant 8 anys a les tardes de TV3 al costat d’Espartac Peran al programa ‘Divendres’. Ara Coral, torna a triomfar al ‘TN Migdia’, després del seu pas per la corresponsalia de Brussel·les de TV3.

Nou comentari