MónTerrassa
Una periodista de Canal Terrassa presentarà els Premis Butaca
  • CA

La cerimònia d’entrega dels Premis Butaca de teatre no comptarà aquest any amb els números musicals com a protesta pels empresonaments de diversos consellers de la Generalitat després de ser destituïts en aplicació de l’article 155 i dels presidents de l’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. L’acte, amb una durada més curta de l’habitual per aquesta circumstància, tindrà lloc el dilluns que ve a partir de dos quarts de nou del vespre al Mercat de les Flors. Tot i la suspensió dels números musicals, la gala comptarà amb una orquestra en directe de 22 músics dirigida per Xavier Torras. La gala es retransmetrà a través de La Xarxa i també es podrà seguir per Facebook Live.

Al capdavant de la retransmissió i de l’especial hi haurà les periodistes Laura Contreras (Canal Terrassa), que presenta el programa d’arts escèniques ‘Teló de fons’, i Núria Rius (Canal Taronja Central). En acabat, un programa especial recollirà el testimoni dels guanyadors.

Els Premis Butaca de Teatre de Catalunya concediran en aquesta edició el Premi Butaca Honorífic Anna Lizaran a l’actor i director Josep Maria Flotats, en reconeixement a la seva trajectòria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa