MónTerrassa
Pas més per fer realitat la Llei d’Etiquetatge impulsada per alumnes de Terrassa
  • CA
Registre de la ILP | Vedruna Vall

!--akiadsense-->

El proper divendres, 19 d’octubre, a les 12.30h, representants de la xarxa d’escoles Vedruna Catalunya estan convocats al Parlament de Catalunya per impulsar la proposta de Llei d’Etiquetatge i Traçabilitat dels Béns de Consum al Parlament i poder ser debatuda.

La iniciativa ha sorgit dels alumnes de l’escola Vedruna Vall de Terrassa, que han treballat per aconseguir una major transparència i ètica de les empreses cap als seus consumidors. A partir d’aquest moment, s’iniciarà la recollida de les 50.000 signatures perquè aquesta ILP pugui ser debatuda en seu parlamentària.

Dins del projecte 9.2 (treball interdisciplinar que aplega les matèries de matemàtiques, ciències socials i anglès), un grup d’alumnes de 2n d’ESO de l’escola Vedruna Vall de Terrassa van presentar una proposició de Llei amb la col·laboració de la tecnologia de l’empresa sabadellenca, Twenty Corner SL, la qual permet l’obtenció de la informació de l’origen dels productes de forma verídica i contrastada. La iniciativa pretén aconseguir un sistema d’etiquetatge dels béns de consum més responsable i ètic amb el seu origen. “Ens vam adonar que, en general, la nostra societat desconeix l’origen i la confecció dels productes que habitualment consumim”, expliquen els seus impulsors que afegeixen que ha estat “ha estat una experiència increïble i irrepetible” que els ha permès veure de primera mà que ells també poden contribuir a fer un “món més just, equitatiu i responsable”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa