MónTerrassa
El Parc de Sant Jordi de Terrassa, tancat per la revetlla de Sant Joan
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa està informant aquests dies a la ciutadania de les recomanacions i normes per gaudir de la revetlla de Sant Joan amb la màxima seguretat possible. El web municipal inclou un destacat dedicat a la nit de Sant Joan, on s’informa sobre el ban de l’alcalde relatiu a aquesta diada, les fogueres, els consells d’autoprotecció sobre pirotècnia i incendis municipals i les recomanacions relatives a la prevenció d’incendis forestals. El Consistori fa també difusió dels consells de seguretat a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del compte de Twitter del servei municipal de Protecció Civil @trsemergencies.

Més informació clicant aquí

Una de les novetats que enguany adopta l’Ajuntament de Terrassa per a la revetlla de Sant Joan, i de manera excepcional, és el tancament del Parc de Sant Jordi a les 21h per preservar el caràcter històric del jardí i l’edifici de la Masia Freixa, ja que el risc d’incendi per l’arbrat i la vegetació és elevat. Només quedarà obert l’espai de la zona oest, que té un únic accés per la plaça de Sant Oleguer, tal com s’indica al mapa annex. Per tal d’informar la població, s’instal·laran cartells i tanques que indicaran les zones tancades i obertes, situades a l’espai del bar i del pícnic.

Des del Consistori es demana prudència a la ciutadania a les places públiques i als parcs on hi hagi vegetació. Especialment, al Parc de Vallparadís pel material combustible que hi ha a causa de les pluges d’aquesta primavera. Es recorda, segons el ban dictat per l’alcalde, que no es poden tirar petards ni encendre foc a menys de 15 metres del mobiliari, les plantes i els arbres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa