MónTerrassa
Sense parades de castanyes a Terrassa d’entitats i estudiants
  • CA
Només les parades que són activitat econòmica podran obrir
Només les parades que són activitat econòmica podran obrir | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquesta Castanyada no serà com les de sempre. Amb les noves restriccions de Salut, que finalitzen just el 31 d’octubre però que ja s’ha advertit que poden ser prorrogables, el dia de Tots Sants s’haurà d’adaptar a la nova realitat. Encara s’està elaborant el protocol amb totes les mesures i restriccions però l’alcalde ja ha pogut avançar els detalls més importants.

Ballart ha demanat a la ciutadania que intenti evitar anar al cementiri de Terrassa el pròxim dia 1. “El cementiri restarà obert, i amb les mesures sanitàries estrictes, tant d’aforament com de distància i neteja, però demanem que aquelles persones que puguin no hi vagin el mateix dia 1, si no que ho facin els dies abans o després, per evitar aglomeracions”, ha apuntat.

Pel que fa a les parades de castanyes, des del Govern han manifestat que només rebran autorització per instal·lar-se a la via pública aquelles que al darrere hi ha una activitat econòmica lligada, és a dir, a les parades “oficials”. I que, per tant, aquelles que proliferaven pels carrers a càrrec d’estudiants que recaptaven diners pels viatges de final de curs o per entitats no obtindran el permís necessari per muntar-les. “Cal que tots siguem responsables”, ha dit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa