MónTerrassa
PAH: “Lahcen no vol ser un ocupa, però el govern de Terrassa no li ofereix cap solució”
  • CA
Lahcen, amb la PAH, a la seu de Serveis Socials de Terrassa | PAH Terrassa

!--akiadsense-->

Lahcen va venir a Terrassa l’any 2015 des de Castelldefels, on durant 15 anys havia viscut de lloguer fins que es va quedar sense feina, expliquen des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Va ser aleshores, quan un amic que tenia a Terrassa, i que havia marxat perquè no podia fer front a la hipoteca li va oferir el seu habitatge. No obstant, el procediment d’execució hipotecaria va continuar el seu curs, i Lahcen va rebre el passat gener de 2016 un comunicat per un judici per ocupació. Va passar el judici, va passar un any i el gener d’enguany va rebre el primer llançament.

Des de la PAH es van iniciar negociacions amb l’Ajuntament de Terrassa, per tal de resoldre el problema de Lahcen al més aviat possible. La plataforma però afirma que els Serveis Socials de Terrassa es van negar a solucionar el seu problema, al·legant que no portava vivint més de tres anys a Terrassa i que no té menors al seu càrrec. “Que mentiders que són”, exclamen des de la PAH, i afegeixen que “mirant aquest ‘protocol’ veiem que si hi ha dues famílies amb necessitat d’habitatge, tindrà preferència la que tingui menors en el si familiar i un empadronament a Terrassa de més de tres anys. I l’Ajuntament de Terrassa usa aquest argument per denegar-li un sostre a Lahcen i posar-se del costat de la SAREB donant l’esquena als seus ciutadans. Lamentable”.

Per aquest motiu, aquest dilluns, dia 20 de març, membres de l’entitat s’han plantat a Serveis Socials de Terrassa per tal d’exigir una solució per Lahcen. La PAH afirma que Lahcen -que té la seva dona malalta de diabetis i del cor- vol pagar un lloguer social, d’acord amb els seus ingressos, “no vol ser un ocupa i l’Ajuntament no li dona cap tipus de suport. El proper desnonament és pel 28 de març i la resposta del govern de Terrassa ha estat que ha de marxar del pis perquè no es podrà aturar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa