MónTerrassa
Operación Triunfo torna el proper 23 d’octubre
  • CA
Professors i responsables de l'acadèmia i del programa Operación Triunfo
Professors i responsables de l’acadèmia i del programa Operación Triunfo | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Aquest dimecres, s’ha donat a conèixer la data d’estrena de la propera temporada d’Operación Triunfo: el 23 d’octubre. Les instal·lacions del Parc Audiovisual de Terrassa han acollit la presentació del concurs musical que s’emetra per TVE, el qual iniciarà la primera gala el proper dilluns amb la presència dels divuit finalistes.

L’Acadèmia compta amb 1.200 metres quadrats i estarà ocupada per setze persones durant una mica més de tres mesos. El lloc compta amb una gran sala d’assaig on els alumnes podran provar les coreografies així com fer les classes d’educació física, ball o ioga. Les instal·lacions compten també amb un despatx per la directora, Noemi Galera, una sala polivalent, els boxs i sales d’estudi. A més, és clar, del dormitori, el bany, la cuina o el menjador. TVE i el web oficial oferiran una píndola diària del dia a dia dels concursants dins de l’Acadèmcia. Serà a les 20h a La 1 i a les 22h a Clan.

Un cop a la setmana, l’atenció marxarà fins al plató, amb capacitat per a 600 persones de públic. Un espai amb 1.300 metres quadrats en què es podrà gaudir de la veu en directe dels concursants. Actualment, són divuit les persones que participaran en aquesta primera gala, però només setze acabaran entrant dins de l’Acadèmia.

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: oriol a octubre 19, 2017 | 12:38
    oriol octubre 19, 2017 | 12:38
    politica?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa