Oncolliga necessita voluntaris i voluntàries per a la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2021”! Es tracta d’una campanya solidària organitzada per la Fundació Oncolliga, la FECEC i Condis, que se celebrarà per setè any consecutiu els dies 11 i 12 de juny de 2021.

Ajuda a persones amb càncer i a les seves famílies! Inscriu-te com a voluntari/ària!

  • Quan? Els dies 11 i 12 de juny.
  • On? A l’establiment Condis que tu triïs.

Com col·laborar-hi?

  1. Clica aquí per inscriure’t com a voluntari/ària de la campanya “Posem-li pebrots al càncer”. Si et vols donar d’alta a dos o més torns, podràs fer-ho un cop t’hagis donat d’alta al primer torn i hagis rebut el correu de confirmació d’alta com a voluntari/ària. 
    La inscripció com a persona voluntària, mitjançant el formulari web, implica l’acceptació de les condicions i mesures Covid-19per poder desenvolupar la tasca en la campanya “Posem-li pebrots al càncer” 2021.
  2. Rebràs un correu electrònic de confirmació amb el dia i el torn en què t’has inscrit i les indicacions.

Les persones inscrites com a voluntàries per a la campanya hauran d’estar presents al supermercat que s’hagin inscrit oferint als clients una bossa de pebrots solidaris que Condis prepara per a la campanya solidària. La missió del voluntariat també consistirà en informar sobre els serveis d’Oncolliga i els objectius de la campanya.

Necessitem la teva ajuda per tirar endavant aquesta campanya i continuar donant suport a les persones amb càncer i als seus familiars!

Nou comentari