MónTerrassa
On puc remullar-me a Terrassa aquest estiu
  • CA

Terrassa disposa de quatre piscines municipals obertes aquest estiu on poder-se banyar i fer fora la calor. Es tracta de: Les Arenes, al carrer Tibidabo, 60; Sant Llorenç, al carrer Castellsapera, 7; a La Maurina, al carrer Felip II; i al Parc de Vallparadís. Les quatre restaran encara obertes fins al diumenge 5 de setembre, quan es donarà per finalitzada la temporada de bany.

Aquest any, hi ha diverses restriccions derivades de la situació d’emergència sanitària de la Covid que obliguen a tenir-se en consideració. La més important és la limitació d’aforament que correspon a 1/3 del total. Això es tradueix en què a les piscines municipals de Sant Llorenç i les Arenes, el límit d’aforament serà de 100 persones a cada torn (amb 40 places reservades per a campus i casals d’estiu). Per últim, la piscina de la Maurina tindrà una capacitat de 90 banyistes en cada torn (amb 40 places reservades per a campus i casals d’estiu).

Com ja es va fer durant la temporada anterior, s’impulsaran actuacions a nivell d’infraestructures i d’ús de les instal·lacions amb l’objectiu d’adaptar-se a les restriccions vigents. S’han establert dos torns d’entrada per poder realitzar tasques de neteja i desinfecció de les instal·alcions i amb l’objectiu de facilitar l’entrada diaria al màxim de persones posibles atès que s’han de reduir els aforaments en horaris de 10.30h a 14.30h i de 15.30h a 19.30h.

Venda anticipada i vestidors tancats

Per facilitar al màxim l’accés dels usuaris i usuàries a les piscines municipals, les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web amb tres dies d’antel·lació al moment en què es vulgui fer-ne ús, a partir de les 21 h (per exemple, si es necessiten entrades per al dia 25 de juny, es podran d’adquirir a partir del dia 22 a partir de les 21 h), o a les mateixes taquilles de les piscines mitjançant pagament en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit. L’Ajuntament de Terrassa manté els preus especials que ja es van aplicar l’any passat, amb entrada gratuïta per a les persones menors de 14 anys, una entrada general de 2 euros a partir dels 14 anys i d’1,5 euros per a esplais i col·lectius. A més, i davant la impossibilitat d’adquirir abonaments de temporada, es posa a disposició dels usuaris i usuàries una targeta multibany de 10 entrades a un preu de 15 euros.

Per evitar la utilització compartida d’espais, els serveis de guarda roba i vestidors estaran tancats i es reduiran els aforaments i l’accés als lavabos per garantir la distància social dins els espais comuns de les instal·lacions. Amb l’objectiu de minimitzar les cues d’entrada i el temps d’espera per accedir a les instal·lacions es reforçaran els serveis d’atenció i informació i s’ampliarà el nombre de taquilles a disposició de les persones usuàries. També es modificaran alguns dels recorreguts d’accés i circulació dins dels equipaments per reduir el creuament de persones i es delimitaran espais d’estada a les zones de platja que garanteixin el distanciament social. Durant tota la temporada de bany, les piscines municipals ampliaran les tasques de neteja i desinfecció i es proveirà a les persones usuàries de material per a la correcta desinfecció i neteja de mans i calçat, a més de la instal·lació de diferents cartells informatius amb recomanacions i normatives d’ús i seguretat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa