MónTerrassa
Òmnium organitza Terrassa amb les persones represaliades

Òmnium Terrassa organitza aquest dimarts 15 de març de 2022, a les set de la tarda (19 hores) l’acte ‘Terrassa amb les persones represaliades. Prou judicis polítics’.

En col·laboració amb la Coordinadora Antirepressiva de Terrassa, durant la jornada volen denunciar “els judicis polítics i la repressió que pateixen desenes de persones de la ciutat per haver exercit drets fonamentals, com el dret a manifestació i la llibertat d’expressió, entre d’altres”.

Hi participarà Marta Garsaball, membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural i represaliada per la seva participació en l’organització del referèndum de l’1 d’octubre del 2017 a Catalunya.

Intervenció de represaliats per l’1-O

Durant l’acte també intervindran els mateixos represaliats, familiars i grups de suports, com detingudes pels fets del 26 de febrer; el grup de suport Erik absolució; Maria Ferrer, de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa; Marc Ferrer, encausat pels talls de Tsunami Democràtic a la Jonquera; i Mireia Comas, fotoperiodista egarenca.

La presentació anirà a càrrec de la presidenta d’Òmnium Terrassa, Anna Carol. Modera Manel Martí, membre de la junta egarenca.

L’acte és obert al públic i serà obligatori l’ús de mascareta.

QUÈ: Acte ‘Terrassa amb les persones represaliades. Prou judicis polítics’

QUAN: Dimarts 15 de març 2022 – 19 h  

ON: Aula Magna de la FACT (Factoria Cultural de Terrassa)- Rambla d’Ègara, 340. 08221 Terrassa

Història

Òmnium Terrassa va ser la primera seu territorial d’Òmnium Cultural, fundada l’octubre del 1969. Amb més de 50 anys d’història, continua fomentant la cultura, la llengua i la cohesió social i defensant els drets civils i les llibertats dels catalans. La seu inclou els municipis de Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Altres activitats

El dimecres 23 de març es presenta a les 19 h a la llibreria La Temerària l’obra ‘El retorn‘ de Manuel Brugarolas, el text guanyador del I Premi Àngels Poch de Teatre que organitza Òmnium Terrassa dins els premis literaris de la Nit del Misteri.

L’acte, presentat per Anna Carol, presidenta d’Òmnium Terrassa, serà una conversa entre Eloi Falguera, autor i director teatral i president del premi de teatre Àngels Poch, i l’autor, l’escriptor Manuel Brugarolas.

Els llibres, editats gràcies a la família d’Àngels Poch, es podran comprar a la mateixa presentació.

Nou comentari

Comparteix