MónTerrassa
L’Oficina d’Informació a la Gent Gran obrirà els dimecres al Districte 6
  • CA

L’Oficina d’Informació a la Gent Gran de Terrassa atendrà al públic els dimecres al Centre Cívic Municipal President Macià per acostar el servei a les persones grans del Districte 6. Es tracta d’una prova pilot que comença aquesta setmana. A finals d’any es valoraran els resultats i es decidirà al seva continuïtat. L’horari d’atenció és de 10:00ha 13:00h amb cita prèvia, el mateix que s’ofereix a la seva ubicació habitual.

Aquesta mesura vol fer més proper aquest recurs als districtes, donant resposta a la demanda expressada per diverses entitats al Consell Municipal de la Gent Gran. En aquest sentit, la regidora de Gent Gran, Mónica Polo, ha refermat “el compromís del govern per seguir buscant fórmules que permetin acostar aquests recurs a tots els districtes en el futur“.

Polo ha agraït també a les entitats el seu impuls per a la millora del servei: “Per dur a terme una bona gestió pública és imprescindible treballar de manera coordinada amb el teixit associatiu. El diàleg amb les entitats és sempre una bona guia, i jo vull agrair a les entitats de gent gran la seva implicació i la seva empenta”.

Gairebé 1.400 consultes en un any

L’Oficina d’Informació a la Gent Gran de Terrassa es va posar en marxa l’octubre de 2020 per donar resposta a una demanda dels moviments socials de persones grans de Terrassa. L’Ajuntament informa que durant el seu primer any de funcionament (fins al mes octubre de 2021) l’Oficina va atendre un total de 1.398 consultes.

Informació sobre qualsevol tema d’interès per a persones de més de 65 anys

L’Oficina informa sobre envelliment actiu i saludable, suport a les cures i qualsevol altre tema d’interès per a les persones de més de 65 anys. També centralitza les seves demandes, les canalitza i ofereix informació, assessorament i acompanyament en els seus tràmits.

La seu de l’Oficina d’Informació a la Gent Gran de Terrassa és l’edifici Els Telers, a la cruïlla dels carrers de Sant Leopold i Sant Ildefons. L’horari d’atenció amb cita prèvia és de dilluns a dijous de 10:00h a 13:00h i dimecres de 16:00h a 19:00h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa