MónTerrassa
Les ocupacions repunten a Matadepera

Policia i veïns de Matadepera han evitat només en quatre dies, cinc intents d’ocupació d’habitatges, informa Matadepera.cat. Es tracta majoritàriament de cases propietàries d’entitats bancàries, que estan publicitades en portals immobiliaris, i tot i que també hi ha segones residències. Des d’inicis d’any, s’han evitat 4 intents més i hi ha hagut 3 detencions.

“És un veritable mercat”, apunten fonts de la Policia Local: “hi ha diversos ‘professionals’ que detecten aquests habitatges buits, i els hi posen preu als possibles interessats, depenent de si disposen de subministres com llum o aigua”.

Els intents d’ocupació es donen més a les urbanitzacions, tot i que també hi ha casos al centre del poble. El fet que els veïns estiguin alerta de tot allò que passa al seu voltant fa que els intents es detectin amb rapidesa, i quan hi ha vehicles o persones que no es coneixen s’acostuma a avisar a la policia. “En aquest sentit, la col·laboració veïnal és imprescindible”, assenyalen des de la Policia Local.

Més informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa