MónTerrassa
Obres de millora de l’espai públic i d’asfaltat a diversos carrers de Terrassa
Carrer Galícia, entre Roger de Llúria i Valls
Carrer Galícia, entre Roger de Llúria i Valls | G.M.

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa aprofita el mes d’agost per a realitzar obres d’asfaltat, manteniment i millora de l’espai públic a diversos carrers de la ciutat. Alhora, durant l’agost, l’Ajuntament també continua amb l’execució de projectes de millora de l’espai públic ja iniciats, mentre que les altres administracions públiques aprofiten per a realitzar obres en vies de la seva titularitat.

Carrers afectats pels nous treballs d’asfaltat

  • Carrer de Galícia, entre els carrers de Roger de Llúria i de Valls, i el tram del carrer de Roger de Llúria que va del carrer de Galícia fins al gual del numero 18. Termini: del 5 al 9 d’agost. Empresa adjudicatària: Asfaltats Riba. Pressupost d’adjudicació: 29.385,7 euros.
  • Carrer de Colom, en el tram comprès entre els carrers de Gèminis i de Mercuri. Aquesta actuació forma part del projecte “Millora de paviments de 4 carrers dels Polígons Industrials. Lot 3”. Termini: el tram especificat quedarà tallat al trànsit del 5 al 23 d’agost i l’accés serà exclusiu per accés a empreses i guals. Mentre durin les obres, hi haurà restriccions de circulació i aparcament. Empresa adjudicatària: Hercal Diggers S.L. Pressupost d’adjudicació: 306.340,65 € euros.
  • Millora de l’accessibilitat a les següents cruïlles: carrer de Montserrat, 87; carrer de l’Agricultura amb carretera de Montcada; carrer de Maria Auxiliadora amb carretera d’Olesa; carrer d’Ègara amb Bartrina; carrer d’Emili Badiella amb carrer Transversal; carrer de Solsona amb Vendrell; i carrer del Periodista Grané amb el de Josep Tapiolas. L’actuació forma part del projecte “Millora de l’accessibilitat a diferents cruïlles de la ciutat. Lot1”. Termini: la previsió és que les obres comencin a finals d’agost. Empresa adjudicatària: Infraestructures Serveis Obres Vallès S.L. Pressupost d’adjudicació: 149.637,52 euros.
  • Millora de l’accessibilitat a les cruïlles: carrer del Doctor Cistaré amb el carrer del Pintor Vancells; Dibuixant Avellaneda amb carrer del Pintor Vancells; carrer dels Voluntaris Olímpics amb el carrer del Dibuixant Avellaneda; carrer del Maestrat amb la carretera de Matadepera; carrer del Maestrat amb carrer del Dibuixant Avellaneda; carrers de Miquel Servent, Menéndez Pelayo i Passeig de Joan Miró; carrer del Torrent de les Monges. Aquest projecte s’inclou dins la “Memòria valorada de millora de mobilitat i pavimentació a diferents espais de la ciutat. Lot 1, Lot 2 i Lot 5”. Termini: la previsió és que les obres comencin a finals d’agost. Empresa adjudicatària: Construcciones Fertres S.L. Pressupost d’adjudicació: 123.959,1 euros.

Obres ja iniciades i que continuaran durant l’agost:

  • Treballs de milllora d’un tram de xarxa de clavegueram al carrer de Concepció Arenal, entre els carrers d’Albinyana i Wilson. Termini: la previsió de les obres és que finalitzin aquest mes. Empresa adjudicatària: Excavacions Caceres S.L. Pressupost d’adjudicació: 44.549,25 euros.
  • Obres de la primera fase del projecte de millora de l’àrea del Vapor Gran. Empresa adjudicatària: Cyca Projects & Services S.L. Pressupost d’adjudicació: 163.836,44 euros.
  • Construcció d’una zona de lliure circulació de gossos al barri de Sant Llorenç, al polígon de Can Petit. Termini: la previsió és que les obres acabin a finsals d’agost. Empresa adjudicatària: Infraestructures Serveis Obres Vallès S.L. Pressupost d’adjudicació: 50.122,82 euros. El projecte és fruit del resultat del procés participatiu del Pla d’Acció Municipal de 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa