MónTerrassa
Obres als paviments a l’avinguda Vallès i al carrer Mossèn Pursals
  • CA

Aquest dimecres, 22 de novembre, es posen en marxa dues noves actuacions que formen part del projecte de millora dels paviments dels carrers que inclou 18 vies d’arreu de la ciutat. Concretament, s’inicien les obres al carrer de Mossèn Pursals i al tram de l’avinguda del Vallès que va des del carrer del Nalon fins al del Jiloca.

Pel que fa a la intervenció del carrer de Mossèn Pursals, els treballs es perllongaran durant una setmana, període en el que la via romandrà tallada al trànsit des del carrer de Bartomeu Amat fins al carrer dels Ferroviaris. Durant aquesta intervenció, en canvi, no es tallarà al trànsit la cruïlla del carrer de Mossèn Pursals amb el de la Independència. Això permetrà que el servei d’autobusos urbans es mantingui amb normalitat a la zona.

D’altra banda, l’actuació que comença a l’avinguda del Vallès afecta al tram que va des del carrer del Nalon fins al carrer del Jiloca. Els treballs, que es desenvoluparan durant una setmana, es centren en millores del pavimentat al carril lateral. D’aquesta manera, la incidència sobre el trànsit es preveu que sigui mínima.

Les dues intervencions són part d’un projecte més ampli que està millorant i reparant el paviment de 18 carrers de la ciutat. Aquesta intervenció, que està dins del programa Terrassa Barris en Marxa, suposa una inversió total de gairebé dos milions d’euros per part de l’Ajuntament per a aquestes tasques de manteniment. Les primeres obres del projecte es van endegar el 14 de novembre i està previst que les darreres finalitzin després de l’època nadalenca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa