MónTerrassa
Adequació del talús del carrer dels Dipòsits, a Can Boada del Pi
  • CA

L’Ajuntament es farà càrrec de les obres l’adequació d’un talús del carrer dels Dipòsits, al barri de Can Boada del Pi, dins el marc del programa Terrassa Barris en Marxa de millora de l’espai públic. Es tracta d’un terreny, d’uns 650 m2 de superfície, situat entre l’avinguda de Can Boada del Pi i la Ronda de Ponent, que es correspon amb la part posterior d’un edifici amb accés des de la mateixa avinguda de Can Boada del Pi.

Aquest talús és un espai de titularitat privada, però d’ús públic. La cessió d’ús formalitzada entre l’Associació de Veïns del barri i l’Ajuntament permet al consistori fer-se càrrec del seu manteniment. Mentre aquesta parcel·la ha estat mantinguda pels mateixos veïns, s’han anat fent petites actuacions parcials i provisionals i, per aquest motiu, ara es feia necessari executar una intervenció més estructural. En aquest sentit, el projecte de les obres que avui comencen inclou la retirada de les restes d’aquestes mesures provisionals, com ara elements que feien funcions de mur de contenció o bé unes escales construïdes de manera artesanal pel veïnat. Un cop retirats aquests elements provisionals, es construirà un mur de contenció definitiu a la base del talús i també una escala que permetrà anar des de la base, al peu de l’esmentat edifici, fins a la part alta, al nivell del carrer dels Dipòsits.

De la mateixa manera, es retiraran basaments de punts de llum en desús i els cablejats que hagin pogut quedar. Igualment, el projecte inclou la realització d’una actuació de jardineria, que permetrà solucionar algunes deficiències i fer replantacions arbustives puntuals. Finalment, durant l’actuació s’instal·larà un nou sistema de reg. L’actuació té un pressupost de 24.009,89 euros (IVA inclòs) i ha estat encarregada a l’empresa Cosplaan Obras y Servicios Laantit, SL. Està previst que les obres, que es realitzen en el marc del programa Terrassa Barris en Marxa, tinguin una durada de dos mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa