MónTerrassa
Obres als dos murs afectats pel Glòria a Can Palet de Vistalegre i a Les Martines
  • CA
Esllavissada a Can Palet de Vista Alegre
Esllavissada a Can Palet de Vista Alegre | Xavi Hurtado

!--akiadsense-->

Aquesta setmana s’estan duent a terme les obres per a l’estabilització de dos talussos que han patit esllavissades al carrer del Torrent del Salt, al barri de Can Palet de Vista Alegre i el talús del carrer del Mas de la Morada, a Les Martines, després del pas del temporal Glòria, els dies 20, 21 i 22 de gener. Des de llavors, el carrer del Torrent del Salt ha estat tallat parcialment, deixant un únic carril de circulació, i el carrer del Mas de la Morada ha estat tallat totalment al trànsit en un tram del carrer.

Amb la intervenció que s’està duent a terme es pretén estabilitzar els dos talussos i així poder restablir la seguretat en ambdós carrers. La previsió de la finalització d’aquestes obres és d’uns 3-4 mesos en el cas del carrer de Can Palet i 4 mesos al carrer Les Martines. Unes obres que mantindran les restriccions de trànsit fins la finalització dels treballs. En el cas del carrer del Torrent del Salt les obres, iniciades el 17 de febrer, les durà a terme l’empresa Hercal Diggers, SL. Unes obres que es preveu que durin fins el mes de juny. Fins llavors hi haurà un tall parcial que deixarà un únic carril de circulació exclusiu per a veïns i veïnes.

Per altra banda les obres del carrer Mas de la Morada, iniciades el 19 de febrer, s’estan efectuant a càrrec de l’empresa Asfalts Riba SA. El final de les obres també arribarà cap el mes de juny i comportara el tall total en un tram del carrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa