MónTerrassa
Productors locals i consumidors es troben amb ¡La Colmena Que Dice Sí!
  • CA
Parada d’un dels productors locals que participa en el projecte | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

Aquest dimecres 4 d’abril va tenir lloc la Cata-Colmena d’inauguració a l’espai BauHouse Bar de la Casa Baumann. Els veïns van tenir l’oportunitat de conèixer els productors locals que formen part del nou projecte ¡La Colmena Que Dice Sí! de Terrassa, una iniciativa de consum que connecta consumidors i productors de proximitat, amb la creació de comunitats anomenades Ruscs. Els participants van poder fer un tast gratuït dels productes, conèixer el projecte més en detall, i obtenir un val descompte per la seva primera comanda.

Tots els dimecres a la tarda, els consumidors egarencs es podran trobar a l’espai del BauHouse, de 18.30 a 20h, per coordinar l’entrega dels productes que es demanin als productors via online. Ja participen al projecte molts productors locals que ofereixen fruita i verdures, formatges, pa, carn, ous, pasta, llegums, etc… La comunitat segueix en creixement i cada setmana s’afegeixen nous productors locals de poblacions com Ullastrell, Mura, Vacarisses, i molts mes per oferir els seus productes frescos, de qualitat i proximitat!

Productors i consumidors es troben en aquest espai del Bau House | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

El Rusc s’ha creat gràcies a un emprenedor, Raül Fernandez, amb l’objectiu de donar suport a l’agricultura, ramaderia i molts altres productors d’alimentació locals, fomentant el desenvolupament econòmic i social de la nostra regió, amb l’objectiu principal d’oferir directament els productes locals i de qualitat directament als veïns de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa