MónTerrassa
Obre a Terrassa una comunitat de consum
  • CA
La Colmena Que Dice Sí!, | captura

!--akiadsense-->

Creada al juny del 2014, ¡La Colmena Que Dice Sí!, és una iniciativa de consum que connecta consumidors i productors de proximitat, amb la creació de comunitats anomenades Ruscs.

Participar és molt senzill: els consumidors fan la seva compra a través de la web i la poden recollir la mateixa setmana al Rusc, on també tenen la oportunitat de conèixer als productors locals.

Opcionalment, poden rebre la compra a casa, gràcies a l’acord amb la missatgeria ecològica Mis&Bis de Terrassa. El Rusc s’ha creat gracies a un emprenedor, en Raül Fernandez, amb l’objectiu de donar suport a l’agricultura, ramaderia i molts altres productors d’alimentació locals, fomentant el desenvolupament econòmic i social de la nostra regió, amb l’objectiu principal d’oferir directament els productes locals i de qualitat directament als veïns de Terrassa.

Actualment, existeixen més de 130 ruscs oberts a tot l’Estat i, concretament, 34 a Catalunya, a més d’altres 32 en construcció.

Inauguració i CataColmena al BauHouse Bar

El proper dimecres 4 d’abril de 18,30h a 20h tindrà lloc la Cata-Colmena d’inauguració a l’espai BauHouse Bar de la Casa Baumann. Els veïns que es vulguin apropar tindran l’oportunitat de conèixer els productors locals que formen La Colmena de Terrassa, fer un tast gratuït dels productes, conèixer el projecte més en detall, i obtenir un val descompte per la seva primera comanda.

A més, estarà envoltada d’un ambient festiu amb música i activitats per a grans i petits. El Responsable del Rusc de Terrassa, Raül Fernandez, acollirà cada setmana als consumidors de Terrassa a l’espai del BauHouse Bar a la Casa Baumann, tots els dimecres tarda de 18,30 a 20h per coordinar l’entrega dels productes que es demanin als productors. Ja participen al projecte molts productors locals que oferiran fruita i verdures, formatges, pa, carn, ous, pasta, llegums, etc… La comunitat segueix en creixement i cada setmana s’afegeixen nous productors locals de poblacions com Ullastrell, Mura, Vacarisses, i molts mes per oferir els seus productes frescos, de qualitat i proximitat!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa