Un nou forn de pa ha obert les seves portes al centre de Terrassa. Es tracta de la franquícia Levaduramadre, que arriba a la ciutat per “fer-se un lloc entre els amants del pa de qualitat”. L’establiment es troba ubicat al carrer del Peix a la cantonada amb el carrer de la Rasa (Raval de Montserrat, 72), en un local que defineixen com a “coffee bakeries” amb obrador propi on elaboren cada dia els seus productes artesanals, des de pa, brioixeria de tota mena, dolços, i productes de cafeteria.

El forn, acabat d’aterrar a Terrassa aquest dijous 16 de novembre, ofereix tota mena de productes. Pel que fa al pa, tenen des de barres de pa tradicionals de diferents tipus (rústica, gallega, de cereals, d’olives, de ceba, d’anous i panses, o integral), pa rodó de fogassa, pa de proteïnes, pa de bossa (pa de motlle o d’hamburguesa) o pa sec.

Entre els dolços podem trobar brioixeria tradicional (croissants, palmeres, napolitanes…), brioixeria francesa (pain au chocolat o strudel), galetes de múltiples gustos (cookie natural, cookie red velvet, cookie de llimona, cookie de xocolata, cookie de pistatxo, magdalenes dels mateixos gustos o brownies), i pastissos de diferents sabors. Entre els salats hi ha des de calzones, quiches, boles de formatge, o empanades.

Obre un nou forn al carrer de la Rasa amb el carrer del Peix | Laura Gómez
Obre un nou forn al carrer de la Rasa amb el carrer del Peix | Laura Gómez

El 12è forn de Levaduramadre a Barcelona

Aquest és el primer establiment d’aquesta cadena de forns a la ciutat i el 12è a la província de Barcelona, expandint-se així pel territori. El primer local va obrir fa més d’una dècada a Madrid, on compten amb més uns 120 establiments, mentre que a València compten amb una desena de locals. A tots ells “intentem recuperar el gust pel pa de sempre i el tracte directe i familiar amb el client”, apunten a la seva web.

Comparteix

Icona de pantalla completa