MónTerrassa
Oberta la sol·licitud d’abonaments per a les piscines municipals de Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha obert el termini per formalitzar els tràmits per a l’obtenció d’abonaments per a les piscines municipals de Sant Llorenç, la Maurina i les Arenes. A partir del proper 21 de maig, també s’obrirà el termini per tramitar els abonaments a la piscina del Parc de Vallparadís. Enguany, la temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa s’iniciarà el 23 de juny i s’allargarà fins al dia 2 de setembre. Totes quatre piscines obriran de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30h.

En el cas de les piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina, les persones usuàries s’han d’adreçar als respectius equipaments (en el cas de la Piscina de les Arenes els tràmits es faran a l’oficina del Poliesportiu Municipal les Arenes (c/ de Sierra Nevada, 57) fins que comenci la temporada de bany. El termini per a la consulta i recollida de documents per als abonaments serà el següent:

• Del 2 de gener fins al dia 20 de maig, l’horari serà l’habitual dels poliesportius.

• A partir del dia 21 de maig i fins al dia 21 de juny, l’horari serà de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h.

• A partir del dia 23 de juny, i coincidint amb l’inici de la temporada de bany i l’obertura de les piscines, l’horari serà de dilluns a dissabte d’11 a 13 h i de dilluns a divendres de 17 a 19 h.

A diferència dels darrers anys, enguany el cobrament i el lliurament de carnets per als abonaments de la Piscina de Vallparadís s’iniciarà el dilluns 21 de maig. L’horari per a aquests tràmits, que s’han de fer a les taquilles de la piscina, serà de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 19 h. Un cop iniciada la temporada de bany, el 23 de juny, el cobrament i lliurament de carnets també es podrà fer els dissabtes de 10 a 14 h a les mateixes taquilles de la piscina.

Per a qualsevol consulta els usuaris es poden adreçar al telèfon 93 739 74 19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa