MónTerrassa
Oberta la convocatòria als premis Agustí Bartra de poesia i Anna Murià de contes
Lliurament del Premi Anna Murià de 2020
Lliurament del Premi Anna Murià de 2020 | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’entitat local Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca la 3a edició del Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català. Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser originals i inèdites, escrites en català. L’extensió haurà de ser no inferior a 200.000 ni superior a 300.000 caràcters amb espais. Els originals hauran de presentar-se mitjançant correu electrònic en un document amb format PDF a l’adreça electrònica [email protected], fins al 31 de juliol de 2021 i amb les dades personals adjuntes al cos del correu.

El premi té una dotació de 1.000 euros atorgada per Voliana Edicions, a més de la publicació de l’obra en edició comercial del llibre guanyador. A més, i com a novetat d’enguany, l’obra finalista també serà publicada en edició comercial per la mateixa editorial i l’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de les dues obres en règim de coedició amb l’editorial. El jurat de la convocatòria de 2021 està format per Natàlia Cerezo, Jaume Closa, Guillem Miralles, Agnès Peiró i Jordi Solé Camardons mentre que Jordi F. Fernández actuarà com a secretari sense vot.

Premi Agustí Bartra de poesia catalana

L’Ajuntament de Terrassa, també amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, convoca la divuitena edició del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana. Un guardó que premiarà una obra original i inèdita escrita en català i amb una extensió d’entre 250 i 500 versos. Els originals hauran d’enviarse per correu electrònic en un document amb format PDF a l’adreça [email protected], fins al 31 de juliol de 2021, amb les dades personals adjuntes al cos del correu. Com en les edicions anteriors, el premi consistirà en la publicació en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en regim de coedició amb Pagès Editors. El jurat del premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia està format per Neus Aguado, Jaume Aulet, Antoni Clapés, Àngels Marzo, Llorenç Soldevila i Jordi F. Fernández, que actuarà com a secretari sense vot.

El veredicte del jurat respecte als dos premis es farà públic en el marc d’un acte organitzat per l’Ajuntament de Terrassa —si les circumstàncies epidemiològiques ho permeten— i en una data que es comunicarà a través dels mitjans de comunicació i de les xarxes socials de les Biblioteques Municipals de Terrassa i d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, i de manera directa a les persones interessades.

Podeu consultar les bases íntegres dels premis a la pàgina web municipal:

https://www.terrassa.cat/premi-ciutat-de-terrassa-anna-muria

https://www.terrassa.cat/premi-ciutat-de-terrassa-agusti-bartra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa