MónTerrassa
Obert el termini per tramitar els abonaments de les piscines municipals
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha obert el termini per formalitzar els tràmits de cara a obtenir els abonaments per a les piscines municipals de Sant Llorenç, la Maurina i les Arenes. A partir del proper 22 de maig s’obrirà també el termini per tramitar els abonaments per a la piscina del Parc de Vallparadís. Enguany, la temporada de bany a les piscines municipals de Terrassa s’iniciarà el 24 de juny i s’allargarà fins al dia 3 de setembre. Totes quatre piscines obriran de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

Piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina

En el cas de les piscines de Sant Llorenç, les Arenes i la Maurina, les persones usuàries s’han d’adreçar als respectius equipaments (en el cas de la Piscina de les Arenes, els tràmits es faran a la oficina del Poliesportiu Municipal les Arenes, al c/ de Sierra Nevada, 57, fins que comenci la temporada de bany. El termini per a la consulta i recollida de documents per als abonaments serà el següent:

• Fins al dia 23 de juny, de dilluns a divendres de 17 a 19 h. Fora d’aquest horari els tràmits podran efectuar-se prèvia consulta amb el personal de la piscina.

• A partir del dia 24 de juny, de dilluns a dissabte de 11 a 13 h; i, de dilluns a divendres de 17 a 19 h, a les mateixes piscines.

El termini per a la consulta i recollida de documents per als abonaments de la Piscina de Vallparadís s’iniciarà el dilluns 22 de maig. L’horari per tramitar els abonaments, que s’han de fer a les taquilles de la piscina, serà de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 19 h. Per a qualsevol consulta les persones interessades es poden adreçar també al telèfon 93 739 74 19. Un cop iniciada la temporada de piscina, la gestió d’abonaments es realitzarà també a les taquilles, amb el mateix horari de dilluns a divendres, i també els dissabtes, de 10 a 14 h.

En tots els casos, la documentació que cal presentar per tramitar els abonaments és la següent:

• Sol·licitud d’abonament a les instal·lacions esportives municipals degudamentemplenada.

• Còpia del Document d’Identitat de la persona sol·licitant i de cada membre de la família i Llibre de Família, en cas de carnet familiar.

• Dues fotografies originals, mida carnet, de cada membre de l’abonament.

• Si s’escau l’aplicació de bonificació cal presentar, segons la bonificació que es sol·liciti, la documentació original que correspongui en el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de maig: títol de família nombrosa, certificat del reconeixement de discapacitat o documentació acreditativa de la situació dejubilat.

Preus i abonaments adaptats a tothom

Els preus d’entrada a les quatre piscines municipals per a 2017 no s’han incrementat respecte als de l’any passat:

• Usuaris d’entre 7 i 13 anys: 5,30 euros/dia

• Usuaris de 14 anys i majors: 6,80 euros/dia

• Usuaris jubilats: 5 euros/dia

• Usuaris fins a 6 anys: entrada gratuïta

• Escoles, esplais i cursets: 2,90 euros/dia per persona

• Preu de tarda (a partir de les 16 h): 4,30 euros

També és possible accedir a abonaments individuals i familiars per a períodes de 15 dies o per a tota la temporada.

El preu dels abonaments és el següent:

Abonaments Individuals:

• Abonats d’entre 7 i 13 anys: 36,55 euros/15 dies. 91,25 euros/temporada.

• Abonats de 14 anys i majors: 42,10 euros/15 dies. 116,20 euros/temporada.

• Abonats jubilats: 25,10 euros/15 dies. 67,70 euros/temporada.

Abonaments familiars:

• 53,80 euros/15 dies

• 146,70 euros/temporada

Abonament multifamiliar (o família monoparental amb fills/es fins als 23 anys i elsavis paterns i/o materns):

• 188,70 euros/temporada

També es troben a disposició de les persones usuàries targetes multipersonals no nominatives, de cinc o de deu entrades, que es poden utilitzar els dies que es decideixi. Aquestes targetes tenen preus diferents en funció de l’edat i existeix també una modalitat només per a les tardes.

Trobareu més informació sobre les piscines municipals a l’enllaç.

Trobareu més informació sobre els abonaments i les targetes personals no nominatives al següent enllaç de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa

Cursos de natació

Com cada estiu, l’Ajuntament de Terrassa organitza cursets de natació sota la direcció tècnica del Club Natació Terrassa. S’han programat cursets per a infants (a partir de 7 anys) i adults. Aquests cursets poden ser d’ensenyament, adreçats a aquelles persones que no saben nedar, i de perfeccionament, per a aquelles persones que superin la prova de 25 metres. Es crearan grups diferenciats per edat.

Les inscripcions s’han de formalitzar al Club Natació Terrassa a partir del 23 de maig, després de recollir l’autorització d’inscripció al Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa (Casa Soler i Palet, c/ de la Font Vella, 28).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa