MónTerrassa
El nyap més surrealista i mai vist en uns pisos nous
  • CA

El nyap més surrealista, esperpèntic i mai vist en uns pisos nous s’ha perpetrat a Sant Quirze del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental. Un pal de fusta està plantat davant de la porta principal d’entrada impedint el pas. Tanmateix, el més surrealista no és això, sinó que el tronc travessa, literalment, el balcó del primer pis i part del segon i arriba fins al sostre, amb un forat que s’ha creat expressament per encabir-lo. La imatge és realment impactant. Els fets es van denunciar des del programa Tot es Mou de TV3, on no se’n sabien avenir. Ni la periodista Berta Boter.

Per quina raó hi ha el pal?

La història és la següent. La constructora, una empresa de Sant Cugat del Vallès, no va voler acabar fora dels terminis que s’havien establert i va tirar pel dret malgrat la presència del pal, al que li van donar una solució que s’ha vist per totes les xarxes socials i que s’ha fet viral. I si es veu, s’entén.

Tot va començar amb una piulada des del compte de Fwitter EtFelicitoFill

Els veïns encara se’n fan creus. Uns ciutadans que, a més a més, han de baixar de la vorera per passar pel número 38 del carrer. Fins i tot s’ha convertit en una atracció i gent d’altres zones s’hi ha acostat a prendre fotografies.

Els pisos no es poden habitar

Segons l’empresa, la companyia elèctrica Endesa havia dit que l’eliminaria, però un any i mig després el pal encara roman ben dret. I mentrestant, els pisos no es poden habitar, tot i que la immobiliària ha demanat tota la documentació. No se sap quan es podrà anar-hi a viure. Tot depèn de la celeritat d’Endesa.

Des de l’empresa de Sant Cugat, explica la reportera de Tot es mou, reblen que paga més la pena fer el que han fet i més endavant, ja sense el pal, refer els balcons, que no pas aturar-ho tot.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pistonuti a octubre 12, 2022 | 23:54
    Pistonuti octubre 12, 2022 | 23:54
    Si fóssiu coneixedors de la lentitud (anys) amb la qual el monopoli privat d'Endesa atén les sol.licituds més normals del món (com per exemple: vull fer un balcó, perfectament legal però hi ha un pal de fusta amb un cable de la prehistòria que és vostre i l'heu de treure ja que no compleix cap normativa, etc...). Què han de fer? Cada mes que passa sense vendre els pisos perden diners (la majoria de promocions van a crèdit). Qui els hi paga? Endesa? L'Ajuntament? El nyap és d'ells!
  2. Icona del comentari de: Castro a octubre 14, 2022 | 07:07
    Castro octubre 14, 2022 | 07:07
    Esto ha pasado varias -por no decir muchas- veces a lo largo de los años, yo ya he visto fotos así lustros atrás. Con palos, farolas y hasta semáforos. Menos clickbait, por favor.
  3. Icona del comentari de: Albert a octubre 14, 2022 | 11:12
    Albert octubre 14, 2022 | 11:12
    Es una pràctica molt habitual. No es cap nyap. És manca d'informació vostra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa