MónTerrassa
La nova zona infantil al Pla del Bonaire avança a bon ritme
  • CA

El Pla del Bonaire de Terrassa tindrà ben aviat una nova zona infantil. Des de fa unes setmanes s’estan duent a terme treballs de millora al parc de la plaça de les Escoles. Ara fa uns dies, representants de l’Associació de Veïns i Veïnes del Pla del Bonaire van trobar-se amb tècnics municipals i el regidor d’Espai Públic i Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Terrassa, Raúl Ibañez, per parlar sobre la seva evolució i concretar els darrers detalls i sol·licituds que s’han fet, per donar forma a uns jocs infantils que han de ser accessibles i atractius per a tota la canalla del barri. Per ara, l’espai segueix tancat. Un cop s’hagin incorporat els jocs, també es procedirà a ubicar-hi els bans demanats, tenint en compte la normativa vigent.

Aquesta és una de les llargues reivindicacions veïnals. Com també ho és el projecte plantejat sobre el solar que ocupava l’antic Institut Can Roca. Des de l’AV afirmen que “seguirem insistint les vegades que calgui per aconseguir l’objectiu i projecte final”. I és que es troben que des de la Generalitat encara no s’ha donat el vistiplau i el projecte resta encallat. Tanmateix, asseguren que amb l’Ajuntament de Terrassa es manté una coordinació estreta per treballar en el manteniment i neteja de l’espai.

Visita a la nova zona de jocs a la plaça de les Escoles del Pla del Bonaire | R.I.

Durant el 2021, l’Ajuntament de Terrassa va realitzar diverses intervencions en parcs infantils amb l’objectiu de fer-los més segurs, accessibles i sostenibles. Les darreres actuacions realitzades o en curs es troben a la plaça de Salvador Espriu, on es retiraran els que hi ha actualment -molles i gronxador petit ja molt envellits- i es posaran rampes d’accés a les bancades de l’àrea infantil, per millonar-ne l’accessibilitat. També es duran a terme treballs similars al passeig del Compte d’Ègara; a la plaça de Salvador Allende, on s’instal·larà un joc de piràmide de corda amb tobogan; a la plaça de la Cooperativa, on es col·locarà un gronxador adaptat amb arnés; i a la plaça del Comú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa